25 maart 2017

SALE REGISTRATION

Om de verkopen tijdens een sale goed en vooral snel te registreren is deze specifieke kassa oplossing ontwikkeld.
Het gaat hier om een zogenaamde client/server applicatie. Op de server draait een centrale database en op de kassa(s) worden de verkopen geregistreerd.
Klanten
Wordt er gebruik gemaakt van de module EventRegistration dan worden automatisch de invite gegevens ingeladen. In dit geval wordt bij verkoop registratie het barcode nummer van de klant gescand en worden de verkopen op dit nummer geregistreerd. Andere optie is dat er 1 of meerdere klantnummers worden aangemaakt.
Artikelen
De artikelen kunnen vastgelegd/geïmporteerd worden met normale artikelnummers en originele barcodes of op basis van zogenaamde dummy barcodes op artikelgroep nivo (t-shirt 9 euro / sweater 15 euro).  Op de artikelkaart kan ook een vast kortingsbedrag ingevoerd worden zodat VIP’s of personeel een korting krijgen op de normale sale prijzen.
Kortingen
Ook kan op een verkoopregel handmatig een kortingsbedrag worden ingevoerd indien artikel bv beschadigd is. Er kunnen ook barcodes voor kado bonnen worden geregistreerd die gelijk van de verkopen worden afgetrokken om bijvoorbeeld stoptegoeden van klanten en medewerkers te registreren.
Kassabon
Er zijn verschillende kassabonnen beschikbaar, bv met alle details of alleen totaal aantal stuks en totaal bedrag.
Rapportages
Aangezien we gebruik maken van een centrale database kunnen de verkopen realtime gevolgd worden door middel van verschillende rapportages.